Donker Groep

Donker Groep is een landelijk werkende organisatie van creatieve groendenkers en doeners met een vernieuwende kijk op de beleving van binnen- en buitenruimte.

Donker Groep onderneemt met respect voor mens en milieu, dicht bij huis en ver weg. Wij spreken over ‘MVOké’: we gaan ervoor dat elke werknemer luid en duidelijk ‘Oké’ zegt tegen ons MVO-beleid en hier naar handelt.

MVOké bij Donker Groep is zo divers als onze organisatie zelf. Van gestage overgang naar accu-gereedschap tot duurzaam inkopen en ontwerpen. Van initiatieven voor inzet van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt tot groengas bedrijfsauto’s. Ons beleid voor maatschappelijk duurzaam ondernemen bouwen we uit op basis van de 3 P’s (people, planet, profit). Dit passen we lokaal toe waar kansen zich voordoen en Donkergroenbreed waar haalbaar.

Vanuit onze vestiging in Amsterdam werken wij dagelijks aan groene projecten. Vanuit onze visie op duurzaamheid vinden wij het belangrijk om bij te dragen aan een duurzame leefomgeving. Wij vinden het belangrijk om o.a. de stad Amsterdam meer weerproof te maken en te behouden. Door ontwerp en aanleg van onze projecten hebben wij een grote invloed in weerproof keuzes. Des te belangrijker dat wij deel nemen aan het Weerproof netwerk. Zo kunnen we samen met elkaar de stad regenbesteding maken en houden.

Projecten