Onze Straat actie Nieuw-West met Eigen Haard 10 maart 2023

Event: Onze Straat actie in Nieuw-West!

Doe jij mee aan Onze Straat?

Een groene buurt is een gezonde en gezellige buurt! Voor jou, je buren en de beestjes. Planten, bomen en bloemen zorgen er ook voor dat regenwater beter weg kan en jouw huis minder opwarmt als de zon schijnt. Het advies is: minder tegels, meer groen!

Daarom gaan we op vrijdag 10 maart samen met jullie, bewoners van Eigen Haard, de Louis Bouwmeester straat en de buurt groener maken! De eerste locatie van het project Onze Straat, waarbij drie buurten worden vergroend in Amsterdam. We doen dit in Nieuw-West samen met Eigen Haard.

Tijdens de tuinactie worden voor- en achtertuinen aangepakt en vergroend! Als je zelf kan helpen is dat fantastisch, maar zo niet dan doen onze vrijwilligers en lokale partners het voor jou!

Doe je mee?

Ben je een bewoner van een Eigen Haard-woning en wil je meedoen om jouw tuin te vergroenen tijdens de actie? Meld je bij Hüseyin Sahin van Eigen Haard (h.sahin@eigenhaard.nl).

Praktische informatie

  • Wanneer: we starten de tuinactie op vrijdag 10 maart 2023 om 10.00 uur en eindigen rond 16.00 uur.
  • Waar: we beginnen op de Van Ollefenstraat 9 in Nieuw-West, Amsterdam
  • Voor wie: bewoners van Eigen Haard

We gaan er een leuke dag van maken, dus hopelijk tot dan!

Over Onze Straat

Onze Straat is een project van Amsterdam Weerproof, gemeente Amsterdam, Stichting Present, Sociaal Tuinieren, Eigen Haard en De Groene Druppel. Met dit project gaan we in 2023 zoveel mogelijk straten in Amsterdam vergroenen. Niet alleen in de openbare ruimte, maar ook in jouw voor- en/of achtertuin!