Geveltuin met waterberging van Hydrorock onder de stoep Amsterdam Weerproof

RWBNL

RWBNL (regenwaterbuffer.nl) richt zich op duurzame oplossingen tegen regenwateroverlast. Wij hebben een focus op oplossingen om het regenwater in de bodem te infiltreren. Hierdoor stroomt er minder regenwater naar riolen tijdens hevige regenval. Dit leidt tot minder overlast en het water komt daar waar het eigenlijk hoort: in de bodem.

Onze infiltratieproducten zijn te koop in onze webshop en zijn voor iedereen toegankelijk. We hebben daarnaast een calculator op onze website waardoor bezoekers zelf een berekening kunnen maken over hoeveel materiaal er nodig is bij hun specifieke situatie. Op de website staan verder handleidingen en artikelen over de terminologie die bij deze producten wordt gebruikt. Hiermee wordt het bezoekers van de website makkelijker gemaakt om te beslissen hoeveel materiaal er besteld moet worden. Zo is de website ook gericht op ‘doe-het-zelvers’, maar wij zijn altijd bereikbaar voor vragen.

Tevens bieden wij een “fullservice”-dienst waarbij wij naast de berekeningen en het ontwerp ook de volledige installatie/inbouw kunnen verzorgen. Hiervoor hebben wij weer een eigen netwerk van partners (veelal hoveniers) die de installatie verzorgen. Op deze manier ‘ontzorgen’ wij de klant volledig.

Tenslotte begeven wij ons ook op de professionele (“B2B”) markt voor alle denkbare partijen.

Projecten