Regenwater afvoer bij overkapping Amsterdam Centraal Amsterdam Weerproof

Movares

Als betrokken organisatie verbinden wij ons aan duurzaamheid. Zelf schoner werken is een begin. Maar het echte verschil maken we door bewustwording en de inspiratie om vernieuwende oplossingen te bedenken. Hetzij gevraagd door onze opdrachtgevers. Hetzij ongevraagd, door onze eigen ambitie, visionaire concepten en innovaties. In bijna elk project ligt een duurzame kans met alle voordelen van dien.

Duurzame vernieuwingen in samenwerking met de klant. Dat is wat Movares voor ogen staat op het gebied van innovatie. De maatschappelijke trends zijn duidelijk: er is behoefte aan meer en duurzamere vormen van mobiliteit en een betere afstemming tussen landschap, leefmilieu en vervoersystemen. En er zijn steeds meer stakeholders die hun inbreng hebben in allerlei maatschappelijke processen.

Movares speelt in op deze trends door middel van passende innovaties. In samenwerking met onze klanten en stakeholders. Kortom, Movares denkt graag met u mee als het gaat om productinnovaties, procesinnovaties of organisatorische innovaties.

0nze naam staat voor beweging, onze mensen voor betrouwbare kennis. Wij verbinden. Wij zijn Movares.

Projecten