Terugblik op het Rainproof Draait Door netwerkevent

Het online Rainproof Draait Door netwerkevent is een feit! Wij kijken met een tevreden gevoel terug. Al moeten we ook toegeven dat we ‘offline’ netwerken een stuk prettiger vinden. Wij hopen dat jullie met plezier hebben geluisterd naar de tafelgasten. Die ons vanuit verschillende perspectieven weer nieuwe input hebben meegegeven over ambities in klimaatadaptatie en netwerken als manier van werken, dan wel aanpak voor het regenbestendig maken van de stad.

Duidelijk is dat er nog een grote opgave ligt voor de stad. Eén waar we onze creativiteit in kwijt kunnen, waarin we met en van elkaar moeten leren en vooral ook één waarvoor we samen moeten optrekken voor opschaling. Waarin ondernemers, Amsterdammers en andere partijen gezamenlijke trajecten starten.

Het Rainproof netwerk maakt dat o.a. mogelijk, met dank aan jullie! De ‘break out’ sessies tijdens het event waren bedoeld om als netwerk elkaar beter te leren kennen, dat ging online niet altijd even soepel. Wij gaan er een vervolg aan geven, off- of online je hoort van ons. En andersom, horen wij graag van jullie, voor ideeën vragen of anders!

Heb je het event gemist? Dat kan, niet getreurd! Uitzending gemist staat voor je klaar.