groene trambaan wordt besproeid op de Nieuwezijds Voorburgwal Amsterdam Weerproof

Huisstijlhandboek

Wil jij graag onze folders, infographics en logo gebruiken voor jouw organisatie of initiatief? Bekijk het huisstijlhandboek van Weerproof en je kan aan de slag.

Aan de slag

Het beeldmerk Amsterdam Weerproof is populair. We krijgen veel vragen van organisaties door het hele land over het gebruik van onze folders, infographics en logo. Het handboek is een document waarin de richtlijnen en regels voor het toepassen van onze huisstijl vastliggen. Zodat je makkelijk gebruik kan maken van onze communicatiemiddelen.

Gebruik van Weerproof folders, infographics en logo

Wil jij als lokaal initiatief of organisatie communiceren onder de merknaam Weerproof? Dat kan. Voor onkostenvergoeding krijg je een eigen Weerproof logo en kan je alle communicatiemiddelen en templates gebruiken en aanpassen.

Wil je graag onder je eigen merknaam communiceren en elementen gebruiken uit de huisstijl van Weerproof? Dat kan ook en kost niks. Gebruik de middelen naar jouw wens voor jouw folders met vermelding van het Weerproof logo.

Lees in het huisstijlhandboek hoe je in jouw communicatie gebruik kan maken van alle communicatiemiddelen van Weerproof. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken is een map met basiselementen en communicatiemiddelen voor je beschikbaar. Deze kan je na het lezen van het huisstijlhandboek bij ons opvragen.

Download het huisstijlhandboek van Weerproof