Tuintrail Wandeldag in Amsterdam Noord

Ontdek Amsterdam Noord te voet tijdens de TuinTrail wandeldag, georganiseerd door de tuinparken van Noord in samenwerking met Tolhuistuin. Deze serie wandel- en luistertochten biedt een frisse kijk op de stad. Verken tijdens deze tochten de prachtige natuur, zowel bekende als verborgen plekken, in de parken en tuinen van Amsterdam Noord. Ontdek op een bijzondere manier de waarde van groen. Loop jij mee?

Er zijn drie routes beschikbaar: een landelijke route van 12 km en een stedelijke route van 13 km en een kidsroute van 2 km. Je kan de routes perfect combineren voor een lange wandeling van 25 km. De twee wandelroutes met (luister)verhalen zijn via www.tuintrail.amsterdam altijd gratis te bewandelen. Op de wandeldag worden de papieren wandelkaarten gratis uitgedeeld.

Kijk voor meer informatie over de wandelingen en startpunten op de website van Tolhuistuin.

Telefoon opladen, oortjes mee, wandelschoenen aan en gaan!

Tuintrail is medemogelijk gemaakt door alle tuinparken: Tuinpark Wijkergouw, Tuinpark Buikslotermeer, Tuinpark de Molen, Tuinpark Tuinwijk, Tuinpark Kweeklust en Tuinpark Rust & Vreugd. En medemogelijk gemaakt door Groen in de buurt Stadsdeel Noord, Aanpak Noord en Stichting Tolhuistuin.