Lancering Weerproof.nl!

Amsterdam Rainproof wordt Weerproof!

Amsterdam heeft veel te maken met een veranderend klimaat. Er valt binnen een korte tijd heel veel regen en daar hebben Amsterdammers last van. In 2014 is Amsterdam Rainproof van de grond gekomen om hiermee aan de slag te gaan. Maar er is ook sprake van hete zomers, lange droge periodes en de kans op overstromingen. Dat zijn ook hele belangrijke problemen die aangepakt moeten worden. Daarom wordt Amsterdam Rainproof nu officieel Amsterdam Weerproof!

Wij zijn ontzettend druk bezig geweest met ideeën om Amsterdam bestendig te maken tegen hitte, droogte, extreme neerslag en overstromingsrisico. Dit wordt groots gevierd met de lancering Amsterdam Weerproof! Graag nodigen wij onze partners uit om de nieuwe site te komen bewonderen op 18 januari in Tolhuistuin in Amsterdam Noord. Voor bewoners en ons verdere netwerk wordt een apart evenement georganiseerd.

Graag laten we jullie zien waar we de afgelopen maanden hard aan hebben gewerkt. Up to date blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op onze socials.