Groen subsidie

Vraag dit jaar nog Groen Subsidie aan

Ben je klaar om jouw stukje Amsterdam groener, gezelliger en duurzamer te maken? Dit is het moment om in actie te komen! De gemeente Amsterdam biedt met de Subsidie Groen Amsterdam financiële steun voor jou als bewoner of organisatie wanneer je wilt bijdragen aan een groenere stad.

Waarom nú aanvragen?

Het is simpel: hoe sneller je jouw groene plannen omzet in actie, hoe beter! De subsidiepot voor dit jaar is nog gevuld, maar tijd is beperkt. Aanvragen kunnen tot het einde van dit jaar worden ingediend. Of je nu een individuele bewoner bent, deel uitmaakt van een VvE of een ondernemer met een duurzaam hart, iedereen kan meedoen!

Het vergroenen van je omgeving zorgt niet alleen voor een frisse, levendige uitstraling, maar helpt ook om de stad weerbestendig te maken. Denk aan het opvangen van regenwater, het verbeteren van de luchtkwaliteit en het bevorderen van biodiversiteit.

Hoe werkt het?

Ga naar de website van de gemeente Amsterdam en dien jouw plan online in. Je hoeft geen ingewikkeld projectvoorstel te schrijven—gewoon een helder idee met impact. Wees er wel op tijd bij, want de subsidie voor dit jaar loopt binnenkort af.

Geef jouw buurt meer groen en vraag dus dit jaar nog subsidie aan. Samen maken we Amsterdam groener, gezelliger en beter bestand tegen het veranderende klimaat!

Meer weten? Check de website van de gemeente voor alle details en voorwaarden.